Velkommen til min blogg

politikkDa hadde jeg plutselig en blogg å velkommen skal du være. Mitt navn er som sagt tidligere Terje, jeg bor i Akershus i en leilighet mens jeg jobber som saksbehandler i kommunen og ellers bruker jeg tiden på det vanlige som venner og politikk. Jeg er ingen politiker selv men jeg er politisk engasjert. Jeg har som du kanskje forstår Andreas Halse som et politisk forbilde da jeg liker mange av hans meninger og han er ikke redd for å si det akkurat slik det er. Om man er enig eller ikke er opp til enhver og det skal man respektere, men man kan ikke ta vekk det faktum at han faktisk sier ting slik de er uten å legge noe imellom. Det er akkurat det jeg liker med slike politikere, politikere som ikke er redde for å si sin mening og som sier ting rett ut istedenfor å pynte på ting så man nesten ikke forstår hva de vil. Da er det like greit å bare kalle en spade for en spade og fortelle akkurat hva de mener.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *