Hjem fra jobb

I dag har jeg bare hatt en halv dag på jobb før jeg måtte kaste inn håndkleet, merker influensa er på vei og jeg følte meg skikkelig dritt. Det var ikke noe særlig å sitte på møte med hele byens politikere inkludert selveste ordføreren mens man kjente seg svimmel og dårlig og helst bare ville dra hjem, jeg må jo ha sett helt jævlig ut ovenfor de andre. Men jeg kom meg gjennom møtet til slutt og så bar det rett hjem. Stoppet innom butikken og kjøpte noe pizza og cola til middag siden jeg følte litt synd på meg selv og ikke orket å lage noe middag heller og selvfølgelig rasket jeg med meg litt godteri også. Så resten av dagen skal jeg tilbringe under et teppe mens jeg ser på tv serier og koser meg om det lar seg gjøre selv om man er syk. Dette er første fraværsdag på over 5 år så jeg har egentlig ingen dårlig samvittighet av å dra hjem heller. Uansett så er jobben egentlig gjort så jeg etterlater meg heller ingen kaos. Så nå er det frem med pizza, cola og se på the walking dead til jeg sovner på sofaen og så får man håpe på at formen er bedre når jeg våkner igjen. Håper i hvert fall dagen blir bedre i morgen, influensaen min pleier bare å vare i et par dager så man får krysse fingrene på at den er blitt borte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *